Absorbent-C

Als u aan iemand vraagt om een aantal vitamines op te noemen dan komt vitamine C al snel voor in het rijtje vitamines. Vitamine c staat bekend om de speciale antioxidanten waarmee uw lichaam automatisch beschermd wordt voor aanvallen van buitenaf. Als u gebruik maakt van dit product dan kunt u zelf uw vitamine C gehalte verhogen. U ondersteund met de Absorbent C de weerstand en zorgt ervoor dat u minder snel ziek wordt. Uw vitamine C zal namelijk een enorme boost krijgen door gebruik te maken van dit product. Uiteraard is het geen vervanger voor de vitamines die u binnen krijgt met een gezonde leefstijl. Maar het draagt zeker weten wel bij aan een gezond en evenwichtig leven.

Vitamine C tegen rimpels en ziekten.

Vitamine C zorgt voor een krachtige werking tegen verschillende ziekten en bijvoorbeeld rimpels. Deze kennis is afkomstig uit het verleden, toen de scheepslui last kregen van verschillende symptomen wanneer ze te weinig groente en fruit tot zich namen terwijl ze aan boord waren. Om rimpels tegen te gaan en schadelijke stoffen uit te schakelen is het verstandig om voldoende Vitamine C in te nemen.
Symptomen van een gebrek aan Vitamine C
Een gebrek aan Vitamine C brengt een aantal symptomen met zich mee, waardoor het over het algemeen goed mogelijk is om dit op tijd te herkennen. Zo kan het zijn dat u snel last krijgt van blauwe plekken en bij het poetsen van de tanden last krijgt van bloedend tandvlees. Verder is het goed mogelijk dat u gemakkelijk verkouden wordt en op die manier snel last kan krijgen van vervelende kwaaltjes. Door voldoende vitamine C en  in te nemen is het mogelijk om daar wat aan te doen en op die manier weer een stuk gezonder door het leven te gaan.
Rol van Vitamine C
Vitamine C vervult binnen ons lichaam een aantal belangrijke functies, waardoor het verstandig is om goed op de inname hiervan te letten. Zo zorgt Vitamine C allereerst voor de vorming van collageen, wat een soort cement is binnen ons lichaam. Ook is Vitamine C een tegengif dat veel schadelijke effecten van schadelijke stoffen die we binnenkrijgen op een uitstekende manier weet te neutraliseren. Ten derde is Vitamine C indirect een krachtige doder van een aantal virussen waar we mee te maken kunnen krijgen. Hierbij kunt u onder andere denken aan herpes, mond- en klauwzeer en hondsdolheid.

 

Share
Tags: , , , , ,
Previous Post
Blog -Nieuws Uncategorized

Aloe Vera en nectar met cranberry sap

Next Post
Personal Care

Aloe lips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.