Vermoeide of vastzittende spieren kan een pijnlijke ervaring zijn maar niet met de Aloe Heat Lotion.

Aloe Heat Lotion geeft verlichting bij spierpijn of vastzittende spieren.

Helemaal als u nog door moet en u geen tijd heeft om te rusten is de Lotion ideaal.De lotion kan zachtjes worden gemasseerd op de pijnlijke plekken en zorgt ervoor dat de spieren lekker warm worden. Veel sporters maken al gebruik van t Lotion en de lotion mag dus zeker weten niet in uw sporttas ontbreken. Uiteraard kunt u de lotion ook gebruiken als u regelmatig last van rugklachten heeft. U kunt de lotion op de rug aanbrengen en vervolgens uw spieren laten ontspannen met de Lotion.

Spierpijn is ontzettend vervelend en doet zich over het algemeen voor op de momenten dat we het niet kunnen gebruiken daarvoor is de  lotion uitstekend geschikt. Wat dat betreft is het goed om te weten dat het met lotion goed mogelijk is om de spierpijn te behandelen. Zo valt de spierpijn effectief aan te pakken en kun je de volgende keer weer met een gerust hart gaan sporten. Het is bovendien goed om te weten dat spierpijn in principe betekent dat de spieren dienen te herstellen, waar ze doorgaans alleen maar sterker van worden. Tijdens het herstel zullen de spiervezels dikker worden,om dit soms pijnlijke proces te verlichten kunt aloë heat  gebruik

Vroege spierpijn na het sporten
Er bestaan in principe twee verschillende soorten spierpijn. Zo is er allereerst de pijn die direct na het sporten ontstaat, of zelfs altijd tijdens het sporten opspeelt. Dat is de zogenaamde vroege spierpijn of Immediate Soreness. Het gaat om een brandend gevoel. In de volksmond wordt er ook wel gesproken over het verzuren van de spieren. Dat is een juiste constatering, aangezien de pijn veroorzaakt wordt door melkzuur dat de vrije zenuwuiteinden begint te prikkelen. De spierpijn is over het algemeen relatief kort van duur.

Verlate spierpijn na het sporten
Daarnaast kunnen we te maken krijgen met verlate spierpijn, Delayed Onset Muscle Soreness (DOMS). Het duurt over het algemeen 24 tot 48 uur voordat we hier last van krijgen. Zodra dit het geval is voelen de spieren pijnlijk aan en is het niet langer mogelijk om ze maximaal te belasten. De oorzaak van de pijn kan worden gevonden in de microscheurtjes die er in het bindweefsel van het celmembraan zijn ontstaan, tijdens het sporten of actief bewegen. Zodra de spierpijn minder wordt herstellen de spieren zich en komen ze er over het algemeen sterker uit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share
Tags: , , ,
Previous Post
Skincare Body

Aloe MSM Gel

Next Post
Skincare Body

Aloe First

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.