Aloe lips

Uw lippen bestaan voor bijna tachtig procent uit water en hebben hierdoor een speciale verzorging nodig. Veel mensen hebben last van kapotte of beschadigden lippen. Dit kan ontstaan door stress of kou. Aloe Lips kan ervoor zorgen dat uw lippen weer gestabiliseerd worden. Door gebruik te maken van Aloë Vera gel in combinatie met Jojoba wordt de vochtbalans in uw lippen weer gereguleerd. Daarnaast heeft Aloe een lekkere smaak, waardoor het niet erg is om te zoenen met  Lips. De balsem is zo gemaakt dat het direct een verzachtende werking heeft op uw lippen. Hierdoor voelt u zich meteen weer een stuk beter na het gebruik.

 

Je lippen verzorgen.

Droge lippen zijn erg vervelend, maar kunnen zelfs pijnlijk aan gaan voelen. In dat geval is het natuurlijk verstandig om er wat aan te doen, aangezien dit goed mogelijk is. Door de verschillende oorzaken van droge lippen goed te kunnen herkennen en te weten wat er aan gedaan kan worden kun je ervoor zorgen dat je veel minder last zal hebben van de vervelende gevolgen. Daarnaast is het bovendien een goed idee om heel je lichaam, dus ook je lippen, op een goede en doordachte manier te verzorgen.

Oorzaken van droge lippen
Droge lippen kennen verschillende oorzaken. We kennen allemaal wel de witte velletjes op onze lippen, maar hoe komen die daar nou precies terecht? Allereerst is de winter een boosdoener, aangezien onze lippen over het algemeen niet erg goed tegen de kou kunnen die dit met zich meebrengt. Daarnaast is teveel zon aan de andere kant ook niet goed, omdat je lippen op die manier uit kunnen drogen. Een derde oorzaak van droge lippen is de kachel, aangezien die ervoor zorgt dat de lucht in huis een stuk droger wordt. Het is juist de droge lucht die voor droge lippen zorgt een groot deel kunt u opvagen met lips. (Verbranding van u lippen voorkomt u er niet mee.)

Goede verzorging voor je lippen
Gelukkig bestaan er een  product om onze lippen op een goede manier te verzorgen. Wanneer je een keuze wilt maken uit de verschillende middeltjes is het echter goed om in ieder geval op de basis ingrediënten te letten. Zo is het verstandig om voor lippen balsum te kiezen,  met een hydraterende werking. Zodra je een van deze onderdelen op het product ziet staan is het goed mogelijk om er gebruik van te maken. De jajoba olie die in de lips zit werd al door de indianen gebruikt..

Share
Previous Post
Nutritionals - Voedingsupplementen

Absorbent-C

Next Post
Nutritionals - Voedingsupplementen

Nature’s 18

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.