Aloe Vera Gelly

De Aloe Vera Gelly is het meest zuiver aloe vera product in tube, zijn tegen hanger is de aloe vera gel in de kan

Uw huid is een presentatie naar de buitenwereld, waardoor het belangrijk is dat uw huid er goed verzorgt uit ziet. Gelly is er speciaal voor gemaakt om uw huid net dat beetje extra verzorging te geven dat uw huid nodig heeft. Deze speciale gel heeft aloë vera bestandsdelen en is gemaakt van speciaal aloë vera sap. Door gebruik te maken van sap trekt de gel  veel sneller en verder in de huid dan andere gels. Waardoor de werking van de actieve stoffen al snel resultaat geeft. deze gel geeft vooral de droge en schrale huid net dat beetje extra dat het nodig heeft en het irriteert niet doordat het een lage pH waarde heeft

voordelen :

  • De gevoelige plekken op de huid verzacht 
  •  trekt snel de huid in
  • Herstellend vermogen van de huid word ondersteunt 

Onze huid is een ontzettend groot en belangrijk orgaan van ons lichaam, iets dat we vaak vergeten. Onze huid beschermt ons tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals de zon, schadelijke stoffen, schimmels en bacteriën. Daarnaast is de huid in staat onze temperatuur te reguleren en pijn, kou of warmte te registreren. Het is daarom goed om op een zuinige manier om te gaan met onze huid en te verzorgen..

Wat is een droge huid?
Een droge huid kan ontstaan wanneer de hoeveelheid huidvetten in de huid afneemt. Op dat moment is de vochtregulatie niet langer in balans, wat komt door het feit dat het water gemakkelijk naar buiten kan ontsnappen. Zo kan de huid uit gaan drogen, rood worden en gaan schilferen. Het is van belang om de vochthuishouding en –balans goed op orde te hebben, om problemen als gevolg van een droge huid zoveel mogelijk te voorkomen.

Oorzaken van de droge huid

Een van de belangrijkste oorzaken van een droge huid is het wassen van de huid met zeep. Dat brengt als voordeel met zich mee dat we mooi schoon worden, maar als nadeel dat de huid ook ontdaan wordt van haar vetten. Zo ontstaat de onbalans in de vethuishouding en kan de huid uit gaan drogen. Met name de handen kunnen gemakkelijk uitdrogen met dit probleem.

Droge huid voorkomen
Het is mogelijk om een droge huid te voorkomen door minder gebruik te maken van gewone zeep en shampoo in combinatie met warm water. Dat klinkt misschien vreemd, maar het is niet altijd nodig ons volledig met zeep te wassen. Daarnaast is het mogelijk om handschoenen te dragen en op die manier contact met schadelijke stoffen te vermijden. Tenslotte is het goed om de temperatuur in huis niet te hoog op te laten lopen, aangezien de huid op die manier gemakkelijk uit zal drogen.

Share
Tags: , ,
Previous Post
Skincare Body

Aloe First

Next Post
Skincare Face

Alpha-E Factor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.