disclaimer

Disclaimer
Wij besteden de uiterste zorg aan de volledigheid van onze website en de informatie die we hier presenteren. Het kan echter voorkomen dat de informatie incompleet of op een onjuiste manier gepubliceerd wordt.

Tevens kunnen wij de informatie op onze website wijzigen zodra wij dit nodig achten, zonder verdere vermelding. Wanneer u twijfels heeft over de informatie op de website kunt u altijd een mailtje sturen naar info*arttuur.com. Op de plaats van de * kunt u een @ invullen. Wij presenteren het emailadres op deze manier om spam te voorkomen. U vraag zal altijd vertrouwelijk behandeld worden.

Het is niet toegestaan om de informatie op deze website te verspreid of kopiëren zonder schriftelijke toestemming van aloeveraliving.nl. Er rusten auteursrechten op alle communicatievormen van deze website.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor schade die ontstaat door het gebruik van deze website. Dit geldt voor het directe, maar ook het indirecte gebruik en bijvoorbeeld de onbereikbaarheid van de website.

De producten van aloeveraliving.nl  zullen over het algemeen geen negatieve effecten hebben op uw gezondheid. Het kan echter zo zijn dat dit wel het geval is, waardoor het altijd verstandig is om contact op te nemen met uw arts. U weet op die manier in ieder geval zeker dat het geen kwaad kan. Wij selecteren de aangeboden producten met de grootst mogelijke zorg, maar zijn geen arts en kunnen u daarom niet van dezelfde adviezen voorzien.

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.