Over mijn ervaring

Bedrijfsongeval
In 2008 raakte ik betrokken bij een zwaar bedrijfsongeval. We waren bezig met een verhuizing en alles leek goed te gaan. Op een bepaald moment kreeg ik echter een tafel op mijn schouder, waardoor ik als technisch medewerker niet langer in staat was om aan het werk te gaan. De pijn in mijn schouder was zo hevig dat het niet langer lukte om goed te kunnen functioneren. Tot mijn grote verbazing verliep het herstel beter dan verwacht, door stug door te zetten en me vooral niet klein te laten krijgen. Het ging zelfs zo goed dat ik begin 2009 weer voor een gedeelte aan het werk mocht binnen mijn technische functie, een grote overwinning!

Enige tijd later kreeg ik echter opnieuw met een ongeval te maken, toen iemand achter op mijn bedrijfsauto reed. Het was dezelfde schouder die de klap opving, waardoor het zelfs met pijnstillers niet langer te redden viel. Ik werd gewezen op de kracht van Aloë Vera, wat me heeft doen besluiten om het in ieder geval een kans te geven.

 

Aloë Vera Heat Lotion en Freedom Drink

Snel na het tweede ongeval ben ik gestart met het gebruik van Aloë Vera Heat Lotion en Aloë Vera Freedom Drink. De Heat Lotion zorgt ervoor dat mijn schouder lekker warm wordt, waardoor ik veel minder last heb van de pijn. Waar ik eerder 6 tot 7 keer per nacht wakker werd van de pijn, heb ik dit met behulp van Aloë Vera terug weten te brengen tot maar 2 tot 3 keer per nacht. De Freedom Drink zorgt er bovendien voor dat mijn schouder een stuk soepeler aanvoelt. Het ‘kraken’ van mijn schouder is nu grotendeels over, waardoor Aloë Vera ervoor heeft weten te zorgen dat ik weer zoveel mogelijk normaal kan functioneren.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.