Propolis, een rijke, romige crème.

Aloë propolis crème, romig mengsel van aloë vera, bijenpropolis en camilla extracten

Een rijke, romige mix van aloë vera, propolis en Camilla extracten. De poly aminozuren, vitamine complexen A en E en waardevolle structurele verbindingen in Aloë Propolis crème ondersteunen regeneratie van de huid. Perfect voor dagelijks rehydratie en bescherming, deze crème is vooral nuttig bij het kalmeren van de geïrriteerde huid.

Propolis crème: Een rijke romige mix van aloë vera, propolis en kamille-extracten. De meervoudige aminozuren, vitamine A en E complexen en waardevolle structuur bouwstenen van Propolis crème ondersteunen het herstel van de huid. Een perfecte moisturizer en beschermer voor elke dag met een zeer kalmerend effect op bijzonder gevoelige huid. Een rijke, romige mix van aloë vera, propolis extracten en kamille. De polyaminozuren, vitamine A en E complexen en waardevolle structurele verbindingen in Propolis crème ondersteunen de regeneratie van de huid. Perfect voor dagelijkse rehydratie en bescherming, deze crème is bijzonder nuttig bij het kalmeren van de geïrriteerde huid

…Het wordt gebruikt om droge en ruwe huid te verhelpen…

Om zich te ontdoen van een droge, schilferige en gebarsten huid op de voeten en handen kunt u deze mix van aloë vera, propolis en kamille extracten gebruiken. Extract van verse aloë vera gel en meng het met een gelijke hoeveelheid honing. Meng beide ingrediënten goed en dan masseer je je handen / voeten met behulp van dit mengsel. Laat het voor 10 minuten zitten en dan afspoelen met lauw water. Dit mengsel zal uw huid voeden, hydrateren en zal ook voorkomen dat droge huid gaat barsten. Herhaal het 2-3 keer per week voor het beste resultaat.

Forever Aloë Scrub is een andere product dat goed werkt. Dit met gestabiliseerde aloë vera verwijdert dode huidcellen. Uw huid is zacht en kan beter ademen. De werking van jojoba kralen zorgt voor een natuurlijke reiniging. Forever Aloë Scrub heeft een exclusieve geur. Altijd Aloë Scrub met gestabiliseerde aloë vera verwijdert dode huidcellen. Uw huid voelt fluweelzacht en zal makkelijker ademen. De jojoba korrels in dit product hebben een natuurlijke reinigende werking. Forever Aloë Scrub heeft een prachtige geur.

Share
Tags: , , ,
Previous Post

Fietsrouteplanner,wat zijn de mogelijkheden

Next Post

Is er een beter tandpasta?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.