Soepelere spieren en gewrichten

Forever Freedom is een voedzame drank op aloëbasis met een sinaasappelsmaak. De drank vormt een goede ondersteuning voor het functioneren van de gewrichten, dankzij de gestabiliseerde aloë vera-gel en toegevoegde heilzame substanties.

De twee belangrijkste ingrediënten zijn Glucosaminesulfaat en Chondroïtinesulfaat. Dit zijn natuurlijke ingrediënten die heilzame effecten hebben op de gewichten en de mobiliteit. Ze ondersteunen vooral de structuur en de gezondheid van kraakbeen, door deze ‘natuurlijke schokdemper’ goed gehydrateerd te houden. Ook houden ze het natuurlijke smeermiddel in het gewricht vloeibaar, zodat de oppervlakken goed over elkaar kunnen glijden. Dit wordt vooral belangrijk wanneer je ouder wordt: het lichaam produceert dan minder van deze stoffen, waardoor de gewrichten sterker belast worden.

Om deze drank nog voedzamer te maken zijn ook ascorbinezuur (vitamine C), methylsulphonylmethaan (MSM) en tocoferol (vitamine E) toegevoegd. Dit zijn de belangrijkste bronnen van de biologische beschikbare zwavel die het lichaam nodig heeft om de gewrichten en verbindingsweefsels te onderhouden.

In 120 ml Freedom zitten de gebruikelijke aanbevolen hoeveelheden van Glucosaminesulfaat (1500 mg) en Chondroïtinesulfaat (1200 mg). Ook bevat het 750 mg MSM en 250 mg vitamine C.

Net als alle andere FLP-producten zijn deze nutriënten afkomstig uit natuurlijke bronnen en zijn ze zeer veilig. De drank is echter niet alleen een perfect basissupplement voor deze nutriënten, hij is ook ideaal voor iedereen die actief wil blijven, zelfs op hogere leeftijd.

Voordelen van deze substanties

Glucosaminesulfaat wn Chondroïtinesulfaat zijn natuurlijke substanties waarvan het lichaam steeds minder produceert op hogere leeftijd. Omdat deze substanties voor gezond kraakbeen zorgen, kan een tekort eraan tot gewrichtsslijtage leiden.

 

  • Effecten op spieren en gewrichten: deze baanbrekende formule combineert de belangrijkste nutriënten die essentieel zijn voor het behoud van gezonde gewrichten. Dit zijn aloë vera, glucosaminesulfaat, chondroïtinesulfaat, MSM en vitamine C, gecombineerd met de rijke nutriënten van Forever Living’s gestabiliseerde aloë vera-gel.
  • Ideaal voor sporters: glucosamine en chondroïtine beschermen samen de gewrichten door kraakbeen op te bouwen. De toevoeging van MSM en aloë vera helpt het lichaam om verbindingsspieren en de gewrichten te behouden. Hierbij komt dan nog vitamine C, essentieel voor de productie van collageen en het onderhoud van gezond kraakbeen.
  • Helpt om de mobiliteit te behouden: de natuurlijke substanties in dit unieke product kunnen mensen de vrijheid geven om eenvoudig te bewegen. Ook werkt het, vooral voor ouderen, als een preventieve maatregel om de gewrichtsmobiliteit te behouden.

MSM is een natuurlijke, op zwavel gebaseerde substantie die in lichaamscellen wordt aangetroffen. Gecombineerd met glucosaminesulfaat, chondroïtinesulfaat en vitamine C vormt het de eerste linie in de gewrichtsverdediging. Gebruik de Freedom als praktisch en voedzaam begin van je dag.

Share
Tags: , ,
Previous Post

Is er een beter tandpasta?

Next Post
Blog -Nieuws

Wat te doen bij vermoeide spieren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.