Test Box

De testbox is ontwikkeld om mensen kennis te laten maken met onze producten.

 

Wij zetten de testbox een week bij u neer zodat u voldoende tijd heeft om alles uit te proberen. Alle producten kunnen naar gelieve gebruikt worden zonder enige verplichting.

 

De Aloë Vera plant is een plant met opmerkelijke eigenschappen. Waarom onze Aloë Vera producten zo bijzonder zijn wil u graag informatie over verstrekken.

Hebt u al eens Aloë Vera gedronken? Als u de dranken wilt proberen vraag er gerust om.
De dranken ondersteunen en reinigen uw darmsysteem. Waardoor mensen zich fitter gaan voelen en voedingsstoffen beter worden opgenomen.

 

Wat zit er allemaal in de testbox?

 

Aloë-Jojoba Shampoo / Conditioner
Net als anders, goed in masseren en laten zitten en vervolgens uitspoelen. U hoeft slechts heel weinig te gebruiken. Verwen uw haar daarna met de conditioner. Ook hier weer heeft u slechts een klein beetje nodig.

Toothgel
Van deze tandpasta neemt u slechts een doperwt. Poets uw tanden en spuug het overtollige schuim uit, maar laat de rest van het schuim zitten. Veeg uw mond af en u bent klaar.

Aloë Vera Gelly
Wanneer uw huid schoon is na het douchen droog de huid af en breng een laag Gelly aan op het gezicht en eventuele huidprobleem gebieden. Laat het circa 3 minuten intrekken. Verwen ook uw huid met de Propolis Crème. Doe dit zowel ’s morgens als ’s avonds.

Aloë Propolis Crème
Gebruik de propolis crème als een dag- en nachtcrème. Doe er een laag Gelly onder voor een extra diepe verwerking. Propolis crème is overal op het lichaam te gebruiken. Wanneer u ’s avonds naar bed gaat smeer dan ook de voeten in. Zorg wel dat de voeten schoon zijn. Ook hier eerst een laagje Gelly eronder. U zult verbaasd staan!

Aloë Lips
Gebruik de aloë lips als een lippenbalsem. Probeer het ook eens op kleine wondjes en muggenbeten of andere huidirritaties. Bij vermoeide ogen smeer het eens op uw oogleden en onder de ogen. De vermoeidheid trekt zo weg omdat de afvalstoffen worden afgevoerd.

Heat lotion
Deze lotion is een weldaad voor uw spieren en gewrichten. Ervaar de weldaad.

Aloe Scrub
Deze scrub bevat Jojoba bolletjes en is daarom zeer zacht in gebruik.

Aloe sunscreen

Beschermd u huid tegen de schadelijke uv straling.

 

Vul u gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op,

[contact-form-7 id=”653″ title=”algemeen formulier._copy”]

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.