Wat te doen bij vermoeide spieren?

Aloe Heat Lotion wordt gebruikt voor het strekken van jeukende spieren na een lange, actieve dag, wanneer iemand aan het lijden is aan misère of moeheid. Deze rijk verzachtende lotion bevat verhittende middelen en maken het een ideaal voor gebruik bij massage voor uitgeputte spieren en een droge huid. (aloë Vera) Heat  Lotion is een ph-gebalanceerd, smeer lotion gemaakt voor een relaxerende massage. De diepe doordringende kracht van aloe Vera helpen uw spieren te ontspannen na sporten of een goede training.

Voordelen

Heat Lotion heeft een verwarmend effect en is ideaal voor het masseren van de spieren, pijnlijke en gevoelige gewrichten. Deze lotion maakt de huid soepel, en helpt de spieren om volledig tot rust te laten komen. Een product dat in alle sport tassen kan! Na een lange dag van activiteiten kennen wij allemaal de spierpijn wel. Gebruik de crème Aloë Heat voor verlichting van de pijn.

Deze rijke crème bevat een doordringende en zachte ingrediënten. Ideaal als een massage crème voor je moeie en droge huidspieren. Deze crème is niet vettig gebalanceerd PH. Het zorgt voor een zachte massage, ontspannend en grondig na uw fysieke inspanningen of uw favoriete sporten.

Dus waarom is de “aloë(Vera) heat lotion” zo goed?

  • Spierpijn, trekken en jeuken. Dit is vaak pijnlijk, de spieren zijn gespannen en doen veel pijn tegelijk. Een hoge kwaliteit aloë Vera heat lotion is de perfecte oplossing. U hoeft alleen de lotion aan te brengen en te masseren op de pijnlijke gebieden en de pijn moet bijna gelijk minder worden. Dit komt door de unieke aspecten van de aloë Vera, deze helpen de heat lotion om beter zijn werk te doen bij de spier. Aloë Heat Lotion is een must have voor iedereen die regelmatig sport. Je weet maar nooit wanneer je een spier “verrekt”. Dan wil je natuurlijk snel iets hebben dat de pijn vermindert.
  • Een ander gebruik is voor massage. Dezelfde eigenschappen zijn goed voor het verminderen van pijn van “verrekte” spieren en zijn ook goed voor een normale massage, dit helpt om de spieren te relaxen en het laat je uitgerust achter.
  • Sommige mensen houden van de geur van heat lotion. Het is ook goed voor het openen van de luchtwegen bij een griep. Smeer gewoon wat op het torso, om de symptomen te verminderen.
  • Sommige mensen gebruiken Heat Lotion ook om hoofdpijn te verminderen. Smeer wat Heat Lotion op de slaap om de symptomen van hoofdpijn te verminderen.

 

Share
Tags: ,
Previous Post

Soepelere spieren en gewrichten

Next Post
Blog -Nieuws

Voordelen voor je immuun systeem en spijsvertering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.